Image Alt

Leefstijl

Leefstijl

Een leefstijl aanpassing is niet iets wat je één, twee , drie kan aannemen. Voor iedereen is dit anders. Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit, wat voor werk doe je en welke tijden werk je. Zo zijn er vele aspecten waarmee we aan de slag gaan om een gezond leefpatroon aan te meten. Het belangrijkste is dat jij je er zelf goed bij gaat voelen en het in jouw leven past.

Voor wie?

Ik krijg vaak de vraag: kan jij mij ook helpen? Bijvoorbeeld van mensen in het voorstadium van diabetes of vrouwen in de overgang. Ja! Dat kan. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en mij daardoor gespecialiseerd in leefstijl aanpassingen voor diverse groepen. Eigenlijk weet ik bijna zeker dat ik je kan helpen.

traject

Hoe het traject er uit ziet, dat is voor iedereen verschillend. Eigenlijk bied ik altijd maatwerk aan. Maar om je toch een beetje een idee te geven. We starten met een intake om een beeld te krijgen van jouw huidige leefstijl. We doen een lichaams- en gewichtsanalyse en bespreken je voedings- en leefpatroon. Aan de hand daarvan bepalen we hoe jouw traject er uit komt te zien.

Sluit

Heb je een (vrijblijvende) vraag aan mij? Neem dan gerust contact met mij op!

Laura Lindenhovius
info@gezondmetlaura.nl
06-28805276

Adres

Torenstraat 9
7101 DC Winterswijk

Social Media
About