Image Alt

Advies op maat

advies op maat

Ik ben ervan overtuigd dat gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en ontspanning de basis vormen van een gezond en sterk lichaam. Voeding heeft daarnaast een directe invloed op hoe we ons voelen. De voedingskeuzes die je dagelijks maakt zijn daarom ontzettend belangrijk.

diëten? dat voelt niet zo!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen die wilt een gezonder en fitter lichaam kan krijgen. Wanneer men denkt aan "gezonder en fitter" dan wordt er in veel gevallen een dieet gevolgd. Diëten kunnen helpen om snel wat kilo's te verliezen maar zijn vaak niet gezond en zonder blijvend resultaat. Ik kan je leren wat de bouwstenen zijn van gezonde voeding en wat ons lichaam eigenlijk nodig heeft zonder een streng dieet te volgen.

ook wel eens een wijntje

Voor een gewenst en blijvend resultaat kan ik je helpen met persoonlijke voedingsadviezen afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Ieder lichaam en iedere persoon is tenslotte uniek. Wanneer de basis goed is dan kun je natuurlijk soms best lekker meedoen met een wijntje, een plankje, een etentje of een koekje bij de koffie.

traject

Hoe het traject er uit ziet, dat is voor iedereen verschillend. Eigenlijk bied ik altijd maatwerk aan. Maar om je toch een beetje een idee te geven. We starten met een intake om een beeld te krijgen van jouw huidige leefstijl. We doen een lichaams- en gewichtsanalyse en bespreken je voedings- en leefpatroon. Aan de hand daarvan bepalen we hoe jouw traject er uit komt te zien.

Sluit

Heb je een (vrijblijvende) vraag aan mij? Neem dan gerust contact met mij op!

Laura Lindenhovius
info@gezondmetlaura.nl
06-28805276

Adres

Torenstraat 9
7101 DC Winterswijk

Social Media
About