Image Alt

Over Laura

Laura 

Ik ben Laura Lindenhovius, ik ben 36 jaar.. ik ben getrouwd met Leon en samen hebben wij 2 prachtige kids Fé en Mint. Ik ben 14 jaar werkzaam geweest in de sportschool en sinds 7 jaar ben ik hier ook als voedingsconsulente aan de slag gegaan. Al heel snel kwam ik erachter dat dit is wat ik het allerliefste doe. Mensen helpen op het gebied van voeding, beweging en coaching. Nu (september 2020) is het moment gekomen dat ik heb besloten om voor mijzelf te gaan starten.

Ik ben mij in de jaren steeds verder gaan verdiepen in voeding en in specialiaties omtrent de voeding. Voeding en overgang, voorstadium van diabetes, hormonen en voeding, Voeding en Kanker en zo nog veel meer specialisaties. Juist omdat iedereen anders is en gezond zijn- voelen niet vanzelfsprekend is. Op dit moment ben ik bezig om mijn opleiding Voeding en Kind af te ronden. Ik kijk er enorm naar uit, heb er super veel zin en hoop heel veel mensen blij te gaan maken met mijn kennis en ervaring. Hopelijk tot gauw 🙂

Waarom ik?

  • Eerlijk, betrouwbaar, ervaringsdeskundige en discreet.
  • Geen strikt dieet: afvallen met “lekker en gevarieerd” eten, zonder honger.
  • Te druk? Consulten ook mogelijk via FaceTime.
  • Laagdrempelig: je bereikt me via WhatsApp, sms, telefoon en e-mail.

Als gediplomeerd gewichtsconsulent en voedingsdeskundige help ik mensen vanuit mijn kantoor, aan huis of via internet naar een gezondere leefstijl en kan ik ondersteuning geven bij afvallen of aankomen.   

Sluit

Heb je een (vrijblijvende) vraag aan mij? Neem dan gerust contact met mij op!

Laura Lindenhovius
info@gezondmetlaura.nl
06-28805276

Adres

Torenstraat 9
7101 DC Winterswijk

Social Media
About